Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Consultare publică cu privire la ordinea și securitatea publică din București - 26.11.2021

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică lansează în premieră o consultare publică cu privire la ordinea și securitatea publică din București. 

 https://forms.gle/tTXntZaiy1JdybrJ9

 

Locuitorii Bucureștiului sunt invitați să-și spună părerea în legătură cu nivelul de siguranță al orașului, principalele probleme cu care se confruntă din punct de vedere al securității, activitatea instituțiilor cu atribuții în domeniul asigurării și menținerii ordinii publice și intervenției în diverse situații, precum și alte aspecte relevante cu privire la ordinea și securitatea publică. 

 

Rezultatele consultării publice, o premieră în activitatea Autorității Teritoriale de Ordine Publică, vor fi interpretate în vederea realizării planului strategic anual pentru 2022. 

 

Chestionarul  poate fi completat în perioada 25 noiembrie - 12 decembrie 2021. 

 

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism cu rol consultativ, fară personalitate juridică, care se constituie și funcţionează pe lângă Consiliul General al Municipiului București și asigură, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.