Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Nerespectarea Legii taximetriei - 19.04.2021
Taxiuri fără autorizație de transport persoane, lipsa stației radio sau nerespectarea măsurilor de protecție sanitară - au fost câteva dintre neregulile descoperite de către inspectorii D.G.P.L.C.M.B. într-o acțiune de verificare a legalității activității de taximetrie.
Controlul - organizat de Directia Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București si Poliția Transporturi Feroviare - a avut loc, joi, in zona Gării de Nord. In decurs de trei ore, au fost verificate documentele de transport a 29 de autoturisme, opt conducători auto fiind sancționați contravențional pentru nerespectarea Legii taximetriei. Valoarea amenzilor a fost de 15.000 de lei iar ca măsuri complementare au fost reținute două autorizații taxi. Totodată, în alte două cazuri, inspectorii D.G.P.L.C.M.B. au sesizat Brigada Rutieră Bucuresti pentru reținerea certificatelor și a plăcuțelor de înmatriculare.
În primele trei luni ale anului, pentru nerespectarea Legii privind transportul în regim de taxi, polițiștii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au aplicat amenzi in valoare de 73.700 de lei.