Apel urgenta
021 9752
Email
office@plmb.ro

INFORMATII

CARIERA

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

TRANSPARENTA

MEDIA

COMUNITATE

/ ACASA / Media / Stiri

Dealer de etnobotanice, reţinut - 22.11.2019

Noaptea trecută, în Bucureşti. Doi tineri privesc atenți în jurul lor. Sunt străini, au venit la distracție, în Centrul Istoric. Un localnic îi trage într-un gang de pe Gabroveni. Acolo, le plasează trei pachețele. In ele - un fel de muguri, de culoare verde, pare canabis "de cultură". "Cânepa" se dă contra a câteva hârtii de 100 de lei. Dar tranzacția se oprește brusc, pachetele sunt aruncate pe jos: o echipă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București - care monitorizase atent toată "procedura" - intervine și reține toate cele trei persoane implicate.

Joi seara, în jurul orelor 23:30, polițiști locali din cadrul Direcției Centrul Istoric a P.L.M.B. au observat, în zona Gabroveni, trei persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25 și 30 ani, cu un comportament suspect. După o discuție, tinerii intraseră într-un gang din apropierea salii Studio a Teatrului Mic - zonă puțin circulată și neluminată.
In acel moment, cei trei au fost interceptați de echipa P.L.M.B., iar - în urma controlului corporal sumar efectuat la fața locului - asupra uneia dintre persoane au fost depistate trei pachețele, care conțineau materie vegetală.
Din declarațiile oferite, cumpărătorii - D.N.F. și R.J.M. , doi cetățeni străini, studenți la Londra - veniseră în Bucureşti, pentru câteva zile de distracție și intraseră în legătură cu V.C. - cetățean român - care procurase canabisul spre vânzare.
Cele trei persoane au fost conduse la secția Poliției Locale a Municipiului Bucuresti, aflată în Centrul Istoric, iar după stabilirea identității, efectuarea controlului corporal amănunțit și întocmirea actelor procedurale, acestea au fost predate Poliției Naționale.