Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Dealer de etnobotanice, reținut - 22.11.2019

Noaptea trecută, în București. Doi tineri privesc atenți în jurul lor. Sunt străini, au venit la distracție, în Centrul Istoric. Un localnic îi trage într-un gang de pe Gabroveni. Acolo, le plasează trei pachețele. In ele - un fel de muguri, de culoare verde, pare canabis "de cultură". "Cânepa" se dă contra a câteva hârtii de 100 de lei. Dar tranzacția se oprește brusc, pachetele sunt aruncate pe jos: o echipă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București - care monitorizase atent toată "procedura" - intervine și reține toate cele trei persoane implicate.

Joi seara, în jurul orelor 23:30, polițiști locali din cadrul Direcției Centrul Istoric a P.L.M.B. au observat, în zona Gabroveni, trei persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25 și 30 ani, cu un comportament suspect. După o discuție, tinerii intraseră într-un gang din apropierea salii Studio a Teatrului Mic - zonă puțin circulată și neluminată.
In acel moment, cei trei au fost interceptați de echipa P.L.M.B., iar - în urma controlului corporal sumar efectuat la fața locului - asupra uneia dintre persoane au fost depistate trei pachețele, care conțineau materie vegetală.
Din declarațiile oferite, cumpărătorii - D.N.F. și R.J.M. , doi cetățeni străini, studenți la Londra - veniseră în București, pentru câteva zile de distracție și intraseră în legătură cu V.C. - cetățean român - care procurase canabisul spre vânzare.
Cele trei persoane au fost conduse la secția Poliției Locale a Municipiului Bucuresti, aflată în Centrul Istoric, iar după stabilirea identității, efectuarea controlului corporal amănunțit și întocmirea actelor procedurale, acestea au fost predate Poliției Naționale.