Apel urgenta
021 9752
Email
office@plmb.ro

INFORMATII

CARIERA

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

TRANSPARENTA

MEDIA

COMUNITATE

/ ACASA / Media / Stiri

Amendați pentru că au aruncat chiștoacele pe stradă - 18.11.2019

Zeci de bucureşteni au fost sancţionaţi contravenţional, în ultimele zile, pentru că au confundat strada cu coşul de gunoi.

Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti a continuat, în acestă săptămână, acţiunile de descurajare a încălcării normelor de salubrizare şi igienizare a zonei centrale a Capitalei. Doar în ultimele patru zile, poliţişti locali ai Direcţiei Centrul Istoric din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au surprins peste o sută de persoane care, în loc să folosească scrumierele stradale, au ales să arunce resturile ţigărilor fumate direct pe aleile pietonale ale Centrului Vechi. Toţi cei surprinşi în flagrant au fost sancţionaţi contravenţional, valoarea amenzilor fiind de 79.000 de lei.

În paralel, inspectorii D.G.P.L.M.C.B. au derulat şi acţiuni de verificare a modului în care barurile şi restaurantele păstrează curăţenia în zona istorică a Capitalei şi respectă prevederile legale referitoare la protecția mediului. Astfel, au fost depistate 26 de cazuri de încălcare a normelor de salubrizare, amenzile aplicate pentru aceste nereguli fiind de peste 33.000 de lei.