Telefon
021 9752
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

ETICA SI INTEGRITATE

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

COMUNITATE

/ ACASA / Media / Stiri

Copii atacați în parc - 21.08.2019

Doi copii au fost alergați de către un bărbat înarmat cu cuțite. Cazul s-a petrecut marți, în Parcul Tineretului din Capitală. Nu s-a ajuns la o tragedie datorită intervenției unei patrule din cadrul Poliției Locale a Municipiului București.

Ieri după amiază, unui echipaj al D.G.P.L.C.M.B, aflat în misiune de patrulare în parcul Tineretului, i s-a cerut ajutorul de către doi minori. Speriați, aceștia le-au povestit agenților locali cum un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuțite asupra lui. Mai mult, ambii copii au spus că au încercat să fugă de agresor, însă acesta a alergat după ei cu armele albe la vedere. Minorii - cu vârste de 10, respectiv 13 ani – l-au indicat pe agresor, iar agenții locali au procedat la prinderea și imobilizarea acestuia. 
În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului – care prezenta și halenă alcoolică - au fost găsite două cuțite cu lama de aproximativ 10 cm. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numește S. P,, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul București, iar, după identificare, cel în cauză a fost predat pe bază de proces verbal lucrătorilor Poliției Capitalei, pentru continuarea cercetărilor.