Telefon
021 9752
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

ETICA SI INTEGRITATE

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

COMUNITATE

/ ACASA / Media / Stiri

Bărbat agresiv, reținut - 08.07.2019

Nervos ca a pierdut la jocurile de noroc un bărbat de 40 de ani a snopit în bătaie un trecător și a agresat mai multe persoane. Bărbatul, deosebit de agresiv, a fost interceptat de polițiștii locali în centrul Capitalei și a fost imobilizat.

Scandalul s-a iscat astăzi, în jurul prânzului, la o sala de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu. Motivul: F.G – un bărbat de 40 de ani – pierduse la „păcănele”. Nervos, acesta s-a răzbunat: a distrus, conform martorilor, aparatul electronic, apoi a ieșit în stradă, acolo unde a început să-i agreseze pe trecători. În piața Unirii o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. F.G a lovit-o până când aceasta s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar agresati de către scandalagiu.
La ora 13.16 – la câteva minute după incident – F.G a fost interceptat, pe baza descrierii martorilor oculari, de către o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști. Mai mult, fiindca F.G devenise deosebit de recalcitrant, s-a recurs la folosirea substanțelor iritant lacrimogene. După încătușare, scandalagiul a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor. Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.