Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Măsuri de Paști - 02.05.2019

In baza dispoziției Primarului General al Capitalei, Poliția Locală a Municipiului București a efectuat, în perioada Sărbătorilor Pascale, o serie de acțiuni speciale menite să asigure ordinea și siguranța publică în Capitală.

Inspectorii D.G.P.L.C.M.B., în cooperare cu lucrătorii Brigăzii Poliției Rutiere, au acționat în zona Centrului Istoric al Capitalei pentru depistarea taximetriștilor care negociază tarifele curselor ori refuză să efectueze transportul. Au fost verificate documentele aferente unui număr de 20 de autovehicule și au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 33.000 lei, conform Legii 38/2003. 
În aceeași perioadă, agenții P.L.M.B. au acționat în zona lăcașelor de cult pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru asigurarea unui climat de siguranță al cetățenilor care au participat la slujbele religioase din noaptea de Înviere. 
Traficul rutier a fost supravegheat și, totodată, s-a acționat în vederea menținerii ordinii publice pe marile bulevarde și în marile parcuri aflate în administrarea Primăriei Capitalei.