Telefon
021 9752
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

ETICA SI INTEGRITATE

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

COMUNITATE

/ ACASA / Media / Stiri

PetExpo Romania - 15.04.2019

Poliția Locală a Municipiului București a participat, în premieră, în acest sfârșit de săptămână, la PetExpo Romania. Alături de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor - o altă instituție din subordinea Primăriei Capitalei -D.G.P.L.C.M.B. a avut un stand dedicat noului serviciu al Poliției Animalelor (S.P.A). Aici, pe lângă prezentarea noii entități și a atribuțiilor specifice, reprezentanții S.P.A au consiliat vizitatorii cu privire la drepturile animalelor și la modul în care pot contacta Poliția Locală a Municipiului Bucuresti. 

Tot la standul Serviciului Poliția Animalelor a fost prezentat și cazul celor 41 de pisici salvate, la sfârșitul săptămânii trecute, dintr-un apartament din sectorul 6 al Capitalei.

Animalele erau ținute într-o bucătărie de opt metri, la limita supraviețuirii. Multe dintre ele nu văzuseră lumina zilei niciodată, iar medicii veterinari au constatat că felinele erau subnutrite și prezentau o serie de infecții:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2497894306888501&id=1037778972900049 .

La standul serviciului Poliției Animalelor din cadrul D.G.P.L.C.M.B. vizitatorii l-au putut vedea pe Lot 41, un motan din grupul felinelor salvate. Acesta - vaccinat și sterilizat - urmează a fi dat spre adopție.