Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Zilele Bucureștiului - 14.09.2017

Mâine încep Zilele Bucureștiului. 

Pentru ca manifestările dedicate Capitalei -http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6750 -să se desfășoare în condiții de siguranță, Poliția Locală a Municipiului București va declanșa o serie de acțiuni pentru asigurarea și menținerea ordinii publice cât și pentru restricționarea și fluidizarea traficului rutier. Alături de celelalte instituții – Jandarmeria, Poliția Capitalei, Brigada Poliției Rutiere, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – D.G.P.L.C.M.B. va acționa pentru prevenirea comiterii faptelor antisociale, sancționarea comerțului ambulant neautorizat și combaterea faptelor de tulburare a ordinii publice.

Agenții Serviciului Circulație vor lua măsuri de restricționare a traficului rutier în zonele Bulevardul Unirii și Bulevardul Libertății.

Zonele în care vor avea loc manifestările dedicate Zilelor Bucureștiului vor fi monitorizate video de către Serviciul Dispecerat, acolo unde – la numărul de telefon 021.9752 – vor putea fi sesizate faptele antisociale.