Telefon
021 9752
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

ETICA SI INTEGRITATE

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

COMUNITATE

/ ACASA / Media / Stiri

Zilele Bucureștiului - 14.09.2017

Mâine încep Zilele Bucureștiului. 

Pentru ca manifestările dedicate Capitalei -http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6750 -să se desfășoare în condiții de siguranță, Poliția Locală a Municipiului București va declanșa o serie de acțiuni pentru asigurarea și menținerea ordinii publice cât și pentru restricționarea și fluidizarea traficului rutier. Alături de celelalte instituții – Jandarmeria, Poliția Capitalei, Brigada Poliției Rutiere, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – D.G.P.L.C.M.B. va acționa pentru prevenirea comiterii faptelor antisociale, sancționarea comerțului ambulant neautorizat și combaterea faptelor de tulburare a ordinii publice.

Agenții Serviciului Circulație vor lua măsuri de restricționare a traficului rutier în zonele Bulevardul Unirii și Bulevardul Libertății.

Zonele în care vor avea loc manifestările dedicate Zilelor Bucureștiului vor fi monitorizate video de către Serviciul Dispecerat, acolo unde – la numărul de telefon 021.9752 – vor putea fi sesizate faptele antisociale.