Telefon
021 9752
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

ETICA SI INTEGRITATE

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

COMUNITATE

/ ACASA / Media / Stiri

Din riscurile meseriei


Ieri, colegul nostru Marius – agent în cadrul Seviciului Circulație Rutieră, a primit o sesizare de la dispecerat,cum că în zona Pache Protopopescu,într-o intersecție, semafoarele au rămas blocate pe culoarea roșie. Era ora 17.00. Fiincă deja, în zona respectivă, se creease ambuteiaj, agentul a trebuit să se deplaseze de urgentă cu motocicleta din dotare acolo. În zona Obor, însă, chiar dacă agentul pusese în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale motocicletei, a fost lovit de un autoturism marca BMW. Izbitura a fost groaznică. Marius a fost aruncat câțiva metri de pe motocicletă și a rămas inconștient pe asfalt. 
Datorită intervenției S.M.U.R.D., agentul de la Serviciul Circulație al P.L.M.B. și-a revenit și a fost, apoi, transportat de urgență la spital. Acum este în afara oricărui pericol. Șoferul care l-a accidentat este cercetat de către Brigada de Poliție Rutieră.
La ambuteiajul din Pache Protopopescu, acolo unde se blocaseră semafoarele - a fost trimis un alt agent al Serviciului Circulație Rutieră care a fluidizat traficul până la rezolvarea problemei.

 

Fotografia postată de Politia Locala Bucuresti.