Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Repetiția generală pentru Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României - 29.11.2015

 

 

Poliția Locală a Municipiului București a participat, astăzi, în Piața Constituției, la repetiția generală pentru Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României.  

P.L.M.B. este reprezentată de motocicliștii din cadrul Serviciului Circulație. În dotarea lor se regăsesc motociclete BMW și CA-NAM SPYDER, acestea fiind utilizate pentru patrulare sau pentru deplasarea cu rapiditate la cazurile sesizate. Misiunile agenților de circulație din cadrul Politiei Locale au presupus, în timp, atât activități de fluidizare cât și acțiuni în urma cărora au fost salvate vieți omenești.

Patrula Călare este unitatea specială ce reprezintă Poliția Locală a Municipiului București. Prin apariția acestui detașament, capitala României a reușit să intre în rândul marilor orașe ale Europei care folosesc eficient unitățile călare în scopul creșterii siguranței cetățenilor și pentru menținerea ordinii publice. Formațiunea este alcătuită din 25 de călăreți – agenți special antrenați pentru misiunile lor – care folosesc cai din rasele lipițan, sport românesc sau pursânge englez. De la înființare, Patrula Călare a Municipiului București a efectuat mii de misiuni, care au contribuit, remarcabil, la prevenirea faptelor antisociale în Capitală. Totodată, de-a lungul timpului, unitățile călare au înregistrat și acțiuni în urma cărora au fost salvate bunuri și vieți omenești.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yctFCg1lfmA&feature=youtu.be