Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Comunicate

Ordine și liniște publică în Centrul Istoric - 28.09.2022
Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti continuă acțiunile de menținere a ordinii și liniștii publice în zona centrală a Capitalei.
Misiunile polițiștilor locali ai D.G.P.L.C.M.B. se desfășoară cu precădere în Centrul Vechi – punct de atracție tranzitat, zilnic, de mii de bucureșteni și turiști - și vizează prevenirea și combaterea faptelor antisociale în vederea asigurării a unui climat social civilizat. Marți, la prânz, un echipaj al Poliției Locale București – aflat pe itinerariul de patrulare, a depistat, în zona străzii Șepcari, un bărbat care avea asupra sa un pachet de staniol în care se aflau materii vegetale asemănătoare canabisului, precum și o lingură confecționată artizanal folosită la prepararea și consumul acestora. După întocmirea actelor procedurale, F.A.D., în vârstă de 20 de ani, a fost predat – împreună cu corpurile delicte - ofițerilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate pentru continuarea cercetărilor.
 
Acțiunile preventive desfășurate de structurile Poliției Locale a Municipiului București în zona Centrului Istoric al Capitalei au caracter permanent și vizează asigurarea unui climat real de ordine și siguranță publică.