Telefon
021 9752
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

ETICA SI INTEGRITATE

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

COMUNITATE

/ ACASA / Media / Comunicate

Bani gasiti - 09.05.2014

39.600 de lei au fost găsiți de agenții Poliției Locale a Municipiului București, în Parcul Herăstrău. Banii au fost restituiți proprietarului.

Cei aproximativ 400 de milioane de lei vechi erau băgați într-o pungă din plastic abandonată pe o bancă, în zona bulevardului Mareșal Prezan.  Aceasta a atras atenția unui echipaj format  din agenții Patrulei Călare a Municipiului București care efectua în zonă o misiune de patrulare pentru prevenirea faptelor antisociale. Unul dintre agenți a descoperit că în punga abandonată pe bancă se mai afla, pe lângă teancurile de bani, și o copie a unui antecontract de vânzare –cumpărare a unui imobil.  Fiindcă nimeni nu-și revendica suma de bani și actele uitate, călăreții au solicitat sprijinul Serviciului  Ordine și Liniște Publică din cadrul P.L.M.B. și, împreună, l-au identificat pe cel care își pierduse banii. Polițiștii locali au stabilit că bunurile aparțineau lui D.B., de 47 de ani, din comuna Jilava. Acesta a fost contactat de către polițiștii locali, iar punga ce conținea actele și suma de bani i-a fost predate.

Tot în zona Parcului Herăstrău, în luna aprilie, agenții din cadrul Patrulei Călare a Municipiului București au observat un autoturism cu portiera deschisă în care se afla, la vedere, o borsetă cu documente și suma de 2.500 de lei. Polițiștii locali au contactat proprietarul autoturismului și i-au restituit, pe bază de proces verbal, banii și actele.