Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Comunicate

Sărbătoarea Sf. Dimitrie cel Nou - 21.10.2016

COMUNICAT

Efective ale Poliției Locale a Municipiului București vor asigura ordinea publică în timpul manifestărilor religioase organizate, începând de mâine, de Patriarhia Română.

Agenți ai Poliției Locale a Municipiului București vor asigura, alături de Poliția Capitalei și Jandarmeria București, ordinea și liniștea publică  în zona Dealului Mitropoliei, acolo unde va avea loc pelerinajul credincioșilor cu prilejul  sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou.

Împreună cu  reprezentanții Patriarhiei Române și ai Arhiepiscopiei Bucureștilor,  polițiștii locali vor acționa pentru combaterea comerțului ambulant stradal neautorizat, pentru evitarea scandalurilor  dar și pentru prevenirea infiltrării în rândul enoriașilor a unor persoane care, sub falsă identitate de preot, vor dori să strângă bani de la pelerini. În acest context, P.L.M.B. îi sfătuiește pe credincioși să nu achiziționeze obiecte de cult din alte zone decât cele autorizate, să nu cumpere produse alimentare de la vânzători ambulanți neautorizați și să nu ofere bani cerșetorilor. 

 Zona în care se va desfășura pelerinajul va fi supravegheată atât de patrulele agenților cât și prin sistemul de monitorizare video al P.L.M.B., în timp ce fluidizarea traficului va fi asigurată de agenții Serviciului Circulație Rutieră.