Telefon
021 9752
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

ETICA SI INTEGRITATE

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

COMUNITATE

/ ACASA / Media / Comunicate

Amenințare cu cuțitul - 21.09.2016

INFORMARE

        
Miercuri, ora 9, dimineața. La biserica Sfântul Anton din mijlocul Bucureștiului, administratorul se pregătește să deschidă ușile lăcașului de cult. Cineva, însă, nu are răbdare. E un tânăr de 35 de ani. Intră grăbit în Casa Domnului, se uită cu atenție la icoane, la altar și....scoate un cuțit cu lama de 6 centimetri. Pe motiv că biserica este casa sa, tânărul îl aleargă pe administratorul bisericii cu briceagul din dotare. Nu se lasă până nu-l alungă pe bătrân din Casa Domnului, iar ușile lăcașului nu sunt zăvorâte. 
Agenții Poliției Locale a Municipiului București l-au găsit pe H.M.A. tocmai când se pregătea, băgat sub o icoană, să doarmă. Tânărul a declarat polițiștilor locali că a scos arma albă pentru a-l intimida pe administratorul bisericii Sf. Anton, acesta fiind, în opinia atacatorului, un intrus în casa sa. 
Persoana în cauză a fost reținută și condusă la sediul secției P.L.M.B. din Centrul Istoric acolo unde s-a constatat că tânărul are, de fapt, domiciliul în Botoșani.
Asupra bărbatului au mai fost descoperite două pachete de mici dimensiuni ce conțineau materie vegetală suspectă. După  întocmirea actelor procedurale, tânărul a fost predat Politiei Naționale  pentru continuarea cercetărilor.