Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Comunicate

Sărbători Pascale - 29.04.2016

COMUNICAT

 

 

Patrule călare, unități canine, monitorizare video și suplimentarea efectivelor sunt măsurile luate de Poliția Locală a Municipiului București pentru asigurarea ordinii publice, în Capitală, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Începând de astăzi, Poliția Locală a Municipiului București va suplimenta numărul echipajelor de ordine publică și circulație în vederea asigurării liniștii și ordinii publice, de Paști, în Capitală. Efectivele P.L.M.B. vor acționa, în principal, în centrul orașului, în zona marilor biserici și în zonele publice din apropierea marilor magazine pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru asigurarea unui climat de siguranță al bucureștenilor care vor participa la slujbele religioase din noaptea de Înviere. Zonele cu potențial risc infracțional vor fi atent monitorizate, în special prin sistemul de supraveghere video al dispeceratului Poliției Locale a Municipiului București.

În noaptea de Înviere, echipajele Serviciilor Ordine Publică și Circulație vor lua măsuri de evitare a blocajelor rutiere și de prevenire a producerii unor evenimente care ar putea pune în pericol siguranța publică. Pentru o reacție rapidă, a fost mobilizat și Serviciul Intervenții. Unitățile călare și patrulele canine – care sprijină efectivele P.L.M.B. - vor avea trasee speciale de patrulare, iar, în zilele următoare, acestea se vor afla în marile parcuri ale Capitalei, acolo unde vor avea loc acțiuni speciale pentru păstrarea siguranței publice și combaterea comerțului ambulant neautorizat.