Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

ETICA SI INTEGRITATE

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Comunicate

Masuri pentru meciul România-Ungaria - 09.10.2014

Unități călare, patrule canine, echipaje de intervenție, efective din cadrul serviciilor de Ordine Publică și Circulație – acestea sunt forțele Poliției Locale a Municipiului București care vor participa, alături de Jandarmeria Capitalei, la acțiunile de asigurare a ordinii publice în București, cu ocazia meciului de fotbal dintre reprezentativele României și Ungariei.

Poliția Locală a Municipiului București va desfășura, la sfârșitul acestei săptămâni, o serie de acțiuni care vor viza asigurarea ordinii publice, în Capitală, cu ocazia meciului de fotbal dintre România și Ungaria. În principal, polițiștii locali din cadrul P.L.M.B. vor acționa alături de jandarmi, de forțele Poliției Naționale, dar și alături de alte structuri de ordine și siguranță publică pentru prevenirea săvârșirii unor fapte antisociale pe teritoriul Bucureștiului. Zonele considerate de risc vor fi atent monitorizate, în special prin sistemul de supraveghere video al dispeceratului Poliției Locale a Municipiului București. Supravegherea video va permite, astfel, o reacție rapidă în cazul oricărui gen de incidente.

24 de unități din cadrul Patrulei Călare a Municipiului București vor fi în alertă, începând de vineri, iar 12 dintre acestea vor acționa, sâmbătă, pentru menținerea ordinii publice în zona Național Arena. Călăreții vor patrula în imediata apropiere a stadionului, acolo unde și efectivele serviciului de Ordine Publică vor avea misiuni similare.

Peste 50 de agenți locali specializați în ordine publică vor avea misiunea de a monitoriza și de a asigura siguranța cetățenilor în zona stadionului național, iar un efectiv al P.L.M.B. va contribui, alături de jandarmi, la menținerea ordinii publice în Centrul Istoric al Capitalei. Agenții locali vor fi sprijiniți de 10 unități canine care vor acționa strict în centrul Bucureștiului. Totodată, un detașament al Serviciului Intervenții va fi prezent tot în zona centrului Capitalei, alături de celelalte forțe de ordine publică.

Aproximativ 30 de polițiști locali din cadrul Serviciului Circulație vor asigura, sâmbătă, fluidizarea traficului în Capitală. Echipajele rutiere ale P.L.M.B. vor contribui atât la menținerea fluenței traficului pe traseele de deplasare ale suporterilor români și străini, cât și la asigurarea măsurilor de restricționare a circulației în zona Național Arena.