Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Comunicate

Bani gasiti - 09.05.2014

39.600 de lei au fost găsiți de agenții Poliției Locale a Municipiului București, în Parcul Herăstrău. Banii au fost restituiți proprietarului.

Cei aproximativ 400 de milioane de lei vechi erau băgați într-o pungă din plastic abandonată pe o bancă, în zona bulevardului Mareșal Prezan.  Aceasta a atras atenția unui echipaj format  din agenții Patrulei Călare a Municipiului București care efectua în zonă o misiune de patrulare pentru prevenirea faptelor antisociale. Unul dintre agenți a descoperit că în punga abandonată pe bancă se mai afla, pe lângă teancurile de bani, și o copie a unui antecontract de vânzare –cumpărare a unui imobil.  Fiindcă nimeni nu-și revendica suma de bani și actele uitate, călăreții au solicitat sprijinul Serviciului  Ordine și Liniște Publică din cadrul P.L.M.B. și, împreună, l-au identificat pe cel care își pierduse banii. Polițiștii locali au stabilit că bunurile aparțineau lui D.B., de 47 de ani, din comuna Jilava. Acesta a fost contactat de către polițiștii locali, iar punga ce conținea actele și suma de bani i-a fost predate.

Tot în zona Parcului Herăstrău, în luna aprilie, agenții din cadrul Patrulei Călare a Municipiului București au observat un autoturism cu portiera deschisă în care se afla, la vedere, o borsetă cu documente și suma de 2.500 de lei. Polițiștii locali au contactat proprietarul autoturismului și i-au restituit, pe bază de proces verbal, banii și actele.