Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

PetExpo Romania - 15.04.2019

Poliția Locală a Municipiului București a participat, în premieră, în acest sfârșit de săptămână, la PetExpo Romania. Alături de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor - o altă instituție din subordinea Primăriei Capitalei -D.G.P.L.C.M.B. a avut un stand dedicat noului serviciu al Poliției Animalelor (S.P.A). Aici, pe lângă prezentarea noii entități și a atribuțiilor specifice, reprezentanții S.P.A au consiliat vizitatorii cu privire la drepturile animalelor și la modul în care pot contacta Poliția Locală a Municipiului Bucuresti. 

Tot la standul Serviciului Poliția Animalelor a fost prezentat și cazul celor 41 de pisici salvate, la sfârșitul săptămânii trecute, dintr-un apartament din sectorul 6 al Capitalei.

Animalele erau ținute într-o bucătărie de opt metri, la limita supraviețuirii. Multe dintre ele nu văzuseră lumina zilei niciodată, iar medicii veterinari au constatat că felinele erau subnutrite și prezentau o serie de infecții:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2497894306888501&id=1037778972900049 .

La standul serviciului Poliției Animalelor din cadrul D.G.P.L.C.M.B. vizitatorii l-au putut vedea pe Lot 41, un motan din grupul felinelor salvate. Acesta - vaccinat și sterilizat - urmează a fi dat spre adopție.