Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Combaterea comerțului stradal neautorizat - 01.04.2019

Inspectorii Poliției Locale a Capitalei au depistat zeci de saci de jucării abandonați de comercianți în urma unui control care a vizat combaterea comerțului stradal neautorizat.

Acțiunea polițiștilor locali a avut loc sâmbătă și duminică în marile parcuri ale Capitalei - Regele Mihai I, Carol, Circului – dar și în zona Grădinii Zoologice din Băneasa. În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate sancțiuni contravenționale de peste 150.000 de lei, iar după identificare și aplicare a amenzilor, vânzătorii neautorizați au fost îndepărtați din zonă. 
Cei mai multi din cei sancționați provin dintr-o localitate din județul Prahova și nu sunt la primele amenzi încasate. Proveniența jucăriilor pe care le vând nu se cunoaște si nici nu există vreun certificat de conformitate al acestora, astfel încât unele dintre ele pot fi nocive pentru copii.
Acțiunea de la sfârșitul săptămânii întregește seria controalelor efectuate pentru combaterea comerțului neautorizat în marile parcuri ale Capitalei. Până în prezent, cifra sancțiunilor aplicate este de 488.400 lei.