Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Din riscurile meseriei


Ieri, colegul nostru Marius – agent în cadrul Seviciului Circulație Rutieră, a primit o sesizare de la dispecerat,cum că în zona Pache Protopopescu,într-o intersecție, semafoarele au rămas blocate pe culoarea roșie. Era ora 17.00. Fiincă deja, în zona respectivă, se creease ambuteiaj, agentul a trebuit să se deplaseze de urgentă cu motocicleta din dotare acolo. În zona Obor, însă, chiar dacă agentul pusese în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale motocicletei, a fost lovit de un autoturism marca BMW. Izbitura a fost groaznică. Marius a fost aruncat câțiva metri de pe motocicletă și a rămas inconștient pe asfalt. 
Datorită intervenției S.M.U.R.D., agentul de la Serviciul Circulație al P.L.M.B. și-a revenit și a fost, apoi, transportat de urgență la spital. Acum este în afara oricărui pericol. Șoferul care l-a accidentat este cercetat de către Brigada de Poliție Rutieră.
La ambuteiajul din Pache Protopopescu, acolo unde se blocaseră semafoarele - a fost trimis un alt agent al Serviciului Circulație Rutieră care a fluidizat traficul până la rezolvarea problemei.

 

Fotografia postată de Politia Locala Bucuresti.