Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Ziua Poliției Locale ( IV) - 19.05.2016

Ziua Poliției Locale ( IV ) - 19.05.2016

 Dispeceratul Operativ Integrat este "inima" Poliției Locale a Municipiului București. Acesta este dotat cu un video – wall de ultimă generație, platforma permițând supravegherea, în timp real - prin intermediul camerelor mobile amplasate în Capitală - a marilor bulevarde și a zonelor importante. Cu ajutorul acestui sistem de monitorizare, se facilitează luarea unor măsuri eficiente de către Poliția Locală a Municipiului București în ceea ce privește și traficul auto și ordinea publică. In acest sistem mai este integrată si harta electronică de monitorizare prin GPS a echipajelor proprii, dar si un sistem securizat de comunicații radio TETRA. Tot acest sistem al Dispeceratul Operativ Integrat duce la o coordonare eficientă a echipajelor PLMB în teren. 

Una dintre cele mai grele activități le are Serviciul Interventii. Acesta folosește, în cadrul misiunilor, autovehicule Dacia Duster dotate cu camere video, stații de emisie recepție  și sistem de transmitere a informațiilor în timp real. Totodată, S.I deține autospeciale cu dotări specifice acțivităților de intervenție – berbec pentru pătrunderea forțată a trupelor, foarfecă specială pentru tăierea oțelului și alte dotări specifice pentru situații de criză.

Dispeceratul Operativ Integrat dar și dotările Serviciului Intervenții din cadrul P.L.M.B. vor putea fi văzute sâmbătă - 21 mai, cu ocazia Zilei Poliției Locale, între orele 10 – 18, la sediul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București, din Bulevardul Libertății nr.18.

https://www.facebook.com/Politia-Locala-Bucuresti-1037778972900049/