Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Comunicate

1 Iunie - 31.05.2017

De Ziua Copilului, Primăria Capitalei organizează o serie de acțiuni pentru cei mici – http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6641.

Toate aceste acțiuni vor fi sprijinite de polițiștii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. care vor asigura ordinea publică. Astfel, în parcul Cișmigiu, dar și în celelalte parcuri ale Capitalei vor exista patrule ale Serviciului Ordine Publică ce vor avea misiunea  ca spectacolele și evenimentele să se desfășoare fără incidente. Mai mult, agenții de la Circulație vor contribui la restricționarea traficului pe Calea Victoriei, acolo unde, în perioada 02- 05 iunie, se va desfășura cea de-a doua ediție a evenimentului „LA PAS PE CALEA VICTORIEI”. Astfel, din data de 02.06.2017, orele 22.00 și până în data de 05.06.2017, orele 05.00 traficul rutier pe Calea Victoriei va fi restricționat pe segmentul Piața Victoriei – Str. George Enescu. Pe durata restricțiilor, circulația rutieră este deviată pe str. Sevastopol, str. Gheorghe Manu, B-dul Dacia și pe str. George Enescu.

Evenimentele prilejuite de Ziua Copilului vor fi monitorizate de către Dispeceratul Operativ al D.G.P.L.C.M.B. – care poate fi contactat, pentru sesizări, la numărul de telefon 021/9752.