Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Comunicate

Amenințare cu cuțitul - 21.09.2016

INFORMARE

        
Miercuri, ora 9, dimineața. La biserica Sfântul Anton din mijlocul Bucureștiului, administratorul se pregătește să deschidă ușile lăcașului de cult. Cineva, însă, nu are răbdare. E un tânăr de 35 de ani. Intră grăbit în Casa Domnului, se uită cu atenție la icoane, la altar și....scoate un cuțit cu lama de 6 centimetri. Pe motiv că biserica este casa sa, tânărul îl aleargă pe administratorul bisericii cu briceagul din dotare. Nu se lasă până nu-l alungă pe bătrân din Casa Domnului, iar ușile lăcașului nu sunt zăvorâte. 
Agenții Poliției Locale a Municipiului București l-au găsit pe H.M.A. tocmai când se pregătea, băgat sub o icoană, să doarmă. Tânărul a declarat polițiștilor locali că a scos arma albă pentru a-l intimida pe administratorul bisericii Sf. Anton, acesta fiind, în opinia atacatorului, un intrus în casa sa. 
Persoana în cauză a fost reținută și condusă la sediul secției P.L.M.B. din Centrul Istoric acolo unde s-a constatat că tânărul are, de fapt, domiciliul în Botoșani.
Asupra bărbatului au mai fost descoperite două pachete de mici dimensiuni ce conțineau materie vegetală suspectă. După  întocmirea actelor procedurale, tânărul a fost predat Politiei Naționale  pentru continuarea cercetărilor.