Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Comunicate

Măsuri de prevenție - 21.01.2016

                                                                                                                         COMUNICAT

 

Zeci de acțiuni legate de problemele cauzate de formarea țurțurilor au fost efectuate de echipajele Poliției Locale a Municipiului București.

În ultimele două zile, echipaje ale Serviciilor Circulație și Ordine și Liniște Publică din cadrul P.L.M.B. au desfășurat peste 25 de acțiuni de restricționare a circulației rutiere și pietonale, asigurând astfel perimetrul de intervenție al lucrătorilor I.G.S.U. Poliția Locală a Municipiului București a acționat și acționează, alături de echipajele Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pentru îndepărtarea gheții de pe acoperișurile clădirilor din Capitală iar Serviciul Dispecerat monitorizează și transmite în timp util informații către autoritățile competente privind problemele create de formarea țurțurilor.

Mai mult, în cadrul acțiunilor de patrulare, agenții P.L.M.B. desfășoară activități specifice de prevenire a accidentelor cauzate de căderea bucăților de gheață ce ar putea pune în pericol integritatea și viața trecătorilor.

Totodată, până în prezent, inspectorii Direcției de Control din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au amendat 53 de proprietari de clădiri, persoane fizice și juridice. Aceștia au fost sancționați pentru că nu au îndepărtat țurțurii formați la nivelul acoperișurilor imobilelor ori nu au curățat trotuarele de zăpada depusă și gheața formată în perimetrul clădirilor unde locuiesc sau își desfășoară activitatea. Cuantumul sancțiunilor este de 94.000 de lei.