Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Comunicate

Măsuri P.L.M.B. de Bobotează - 05.01.2016

                                                                                                                   COMUNICAT

Agenți din cadrul Poliției Locale a Municipiului București vor asigura, mâine, de Bobotează, ordinea și liniștea publică la Catedrala Patriarhală și la principalele biserici din Centrul Istoric al Capitalei.

La acțiunile privind menținerea ordinii publice pe timpul slujbelor religioase organizate de Patriarhia Română vor participa polițiști locali din cadrul serviciilor de Ordine Publică și Circulație cât și efective ale Patrulei Călare a Municipiului București și unități canine. Agenții P.L.M.B vor lua măsuri pentru combaterea faptelor antisociale, a comerțului ambulant neautorizat precum și pentru prevenirea ambuteiajelor și fluidizarea traficului în zona Dealul Mitropoliei. De asemenea, zona Patriarhiei și bisericile din Centrul Istoric al Capitalei vor fi supravegheate atât de agenți locali cât și de sistemul de monitorizare video al Poliției Locale a Municipiului București.

Acțiunea Poliției Locale a Municipiului București se derulează în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice. În tot acest timp, pentru sesizări sau reclamații, bucureștenii pot apela numărul dispeceratului Poliției Locale a Municipiului București – 021/ 9752.